icon gallery

Velkommen til Automatiseringsnettverket i Midt-Norge

Automatiseringsnettverket er en samarbeidsarena som skal bidra til å styrke midtnorsk industris konkurransekraft gjennom økt bruk av automatisering

Les mer om oss her

Fossli og Prosessteknikk

Fylling av sekkerBedriften Fossli AS er lokalisert på Frosta og produserer torv og jordprodukter i stor stil. De har to produksjonslinjer for sekkfylling av produktene, en for jordprodukter og en for forprodukter. Maskinene er reseptstyrt og kan kjøre produkter av ulik kvalitet. Produksjonslinjene er fullautomatisert med automatisk sekkfylling og palletering. Pallene blir også automatisk emballert etter palletering, her går det sannelig på løpende bånd!
 
Arnstein Jonassen i Prosessteknikk
 
 

 

Fossli har engen mekaniker men har benyttet seg av tjenester fra Arnstein Jonassen i firmaet Prosessteknikk når det gjelder automatisering, tavlebygg, skjermstyring og PLS programmering. Prosessteknikk har vært her hos oss i flere år og vi er svært godt fornøyd med en slik partner forteller driftsleder Steinar Juberg.  Prosessteknikk holder akkurat nå på med en jobb, der vi skal automatisere deler av mixeprosessen i forblandingene avslutter Juberg.

 

Steinar Juberg, driftsleder hos FossliSkjermbasert systemStyreskap med Mitsubishi PLS